Standardy się zmieniają

10
493 / 19
Zgłoś

Aby dodać komentarz zaloguj się proszę.

Komentarze:

  • Anonimowy

    SOWEŁ

    2
  • Jaszczomb52

    Gdzie można tak tuningować sowy?

    2
  • jckzr
    jckzr 9 lat temu Odpowiedz

    Ta sowa jest saspiszys!

    0
  • Paskudny Stary Dżon

    Jaki tam "Pan Sowa"... Za moich czasów była "Sowa Pszemondrzała".

    -5
  • Anonimowy

    sowa-poduszkowiec :)

    10
  • Anonimowy

    Hah, przypomina mi popularną "sowę" w panierce na jesieni. Oj, aż burczy w brzuchu...

    0
  • Anonimowy

    @Ajantisss Z wielką chęcią! Wystarczy kilka kapeluszy grzyba o nazwie Czubajka Kania (tzw. "Sowa"), pieprz, sól, mąka, jajko i bułka tarta (panierka dokładnie taka jak w przypadku klasycznych schabowych) i na patelnię! Noga grzyba do niczego się nie przydaje, więc można spokojnie ją wyrzucić. Kapelusz posolić i popieprzyć od strony blaszek, odczekać pół godziny (kapelusz przejdzie przyprawami), a następnie zapanierować. Z każdej strony smażyć "kotlet" ok 1,5 minuty. UWAGA! Sowę łatwo pomylić ze śmiertelnie trującym Muchomorem Zielonkawym!

    0
  • Anonimowy

    @Ajantisss Na "Sowę" już nieco za późno, ale i tak radzę spróbować w późniejszym terminie. Smacznego i pozdrawiam serdecznie! :D

    0

0.09449291229248