Autorze kwejka, kuchenny fail jest wtedy kiedy potrawa wyjdzie ci masakrycznie niezgodna z oryginalem, przepisem itp, bedzie dziwna. To, ze ktos podpalil sobie mikrofale, przypalil mleko, spalil potrawe na patelni czy ujebal pol kuchni jakas mazia TYM NIE JEST.
Na tych obrazkach sa jakies ludzkie niezdary, zle uzyte urzadzenia kuchenne, przypalone gowna i wyj****e zarcie na podloge, sciane, nic wiecej. Epickosci w tym tez za grosz.
Ciastko z nozem nie jest failem, na pewno smakuje dobrze, tak samo wyglada, jedynie dodatkowo noz sie troche podpiekl.
Kto normalny odgrzewa pizzę na kratce? Przecież to jest aż nazbyt oczywiste, że jak się wszystko nagrzeje, to ciasto rozmięknie i zacznie spływać. Oni myślą, że ciasto będzie dalej twarde jak mrożonka czy co?
W pizzeriach też nie kładzie się ciasta na kracie. Pod każdy placek jest podkładka.
Ale p********z. Ciasto to nie guma do zucia. Normalnie kladziesz na kratce i w 220 pieczesz. Cale zycie tak robie i nigdy nic mi nie rozmieklo i nie splynelo, bo ciasto robi sie chrupkie geniuszu. Chleb ci pewnie tez splywa w trakcie pieczenia. Czy ty cokolwiek w tej kuchni potrafisz zrobic? Bo nawet mrozonej pizzy nie upieczesz sobie jak widze. Jedyne co moze splynac to ser, dlatego dobrze miec podlozona blache albo chociaz papier do pieczenia czy folie, ale jak tego sera nie za wiele, to tez nie ma potrzeby.
█▬█ ︀█ ︀▀█▀ ︀18+ ︀❤ ︀O︀p︀e︀n︀ ︀L︀i︀n︀k ︀➔ www.i︀n︀t︀i︀m︀c︀o︀n︀t︀a︀c︀t︀.︀c︀o︀m︀?︀p︀r︀o︀f︀i︀l︀e︀3204153
Autorze kwejka, kuchenny fail jest wtedy kiedy potrawa wyjdzie ci masakrycznie niezgodna z oryginalem, przepisem itp, bedzie dziwna. To, ze ktos podpalil sobie mikrofale, przypalil mleko, spalil potrawe na patelni czy ujebal pol kuchni jakas mazia TYM NIE JEST. Na tych obrazkach sa jakies ludzkie niezdary, zle uzyte urzadzenia kuchenne, przypalone gowna i wyj****e zarcie na podloge, sciane, nic wiecej. Epickosci w tym tez za grosz. Ciastko z nozem nie jest failem, na pewno smakuje dobrze, tak samo wyglada, jedynie dodatkowo noz sie troche podpiekl.
5 obrazek od końca- też tego doświadczyłem, kiedy na kolonii ktoś złośliwie nie dokręcił pieprzniczki ;_;
Podpalić popcorn w mikrofalówce to już sztuka.
Ryż wymiata
To jest tak epickie jak walki Najmana...
Kto normalny odgrzewa pizzę na kratce? Przecież to jest aż nazbyt oczywiste, że jak się wszystko nagrzeje, to ciasto rozmięknie i zacznie spływać. Oni myślą, że ciasto będzie dalej twarde jak mrożonka czy co? W pizzeriach też nie kładzie się ciasta na kracie. Pod każdy placek jest podkładka.
Ale p********z. Ciasto to nie guma do zucia. Normalnie kladziesz na kratce i w 220 pieczesz. Cale zycie tak robie i nigdy nic mi nie rozmieklo i nie splynelo, bo ciasto robi sie chrupkie geniuszu. Chleb ci pewnie tez splywa w trakcie pieczenia. Czy ty cokolwiek w tej kuchni potrafisz zrobic? Bo nawet mrozonej pizzy nie upieczesz sobie jak widze. Jedyne co moze splynac to ser, dlatego dobrze miec podlozona blache albo chociaz papier do pieczenia czy folie, ale jak tego sera nie za wiele, to tez nie ma potrzeby.
Faile? Raczje upośledzenie umysłowe.
To wogóle jest możliwe ?
Co on gotował na pierwszym zdjęciu?
Srake mamuta
Bez żartów. Nic śmiesznego. Tylko banany były śmieszne, ale to nie jest epicki fail w gotowaniu. Same z siebie padły
Nicc nadzwyczajnego, u mnie tak codziennie.
Kiedyś próbowałam ugotować mleko i musiałam potem wyrzucić garnek
Pali się mikrofalówka i wiele rzeczy jest zagrożonych spaleniem? Czas na zdjęcie!
Tak to jest jak się próbuje zrobić wegańskie żarcie
Nie wiem czy te faile są epickie ale niektóre rzeczywiście są grube. I tak w sumie to co się odwaliło na pierwszym obrazku?
Wygląda trochę jakby ktoś próbował robić karmel
@rokkaimodom Albo wzywał szatana
Ja nie rozumiem też trzeciego
@marcela-katarzyna-kaczor Nie rozumiesz noża upieczonego razem z wypiekiem?
Tak kończy mleko zostawione samopas na długi czas