Pewnie coś na wzór lizaków, tylko masa inna. Najpierw składasz obrazek na wielkiej formie, a później rozciągasz (np do grubości chleba) zachowując dany wzór. Np tak: https://www.youtube.com/watch?v=8-3Xe7RMg3w Kształt jej formy (ciągle ta sama) ją trochę zdradza.
to ja wam powiem jak: rozdzielasz skladniki ciasta na np dwie czesci, do kazdej dodajesz inny barwnik, wyrabiasz je oddzielnie, potem formujesz z jednej czesci co ci sie podoba np serduszko i zawijasz w druga no i i pieczesz.
bardziej wymysle wzory to niestety kwestia wprawy i cierpliwosci
Ja bym wewnętrznie czuł dyskomfort przed zjedzeniem chleba z zielonymi plamami
Pewnie coś na wzór lizaków, tylko masa inna. Najpierw składasz obrazek na wielkiej formie, a później rozciągasz (np do grubości chleba) zachowując dany wzór. Np tak: https://www.youtube.com/watch?v=8-3Xe7RMg3w Kształt jej formy (ciągle ta sama) ją trochę zdradza.
edytowano: 9 lat temuto ja wam powiem jak: rozdzielasz skladniki ciasta na np dwie czesci, do kazdej dodajesz inny barwnik, wyrabiasz je oddzielnie, potem formujesz z jednej czesci co ci sie podoba np serduszko i zawijasz w druga no i i pieczesz. bardziej wymysle wzory to niestety kwestia wprawy i cierpliwosci
zamiast mama przeczytałem małpa XD
Japonia. I wszystko jasne.Ale ze smalczykiem to bym ojebągnął :)
edytowano: 9 lat temuchleb z pepe ;_; to jest piękne
Ten pierwszy chleb to po prostu zmielone typowe "Karynki"
w Japonii nawet chleb nasz powszedni jest kawaii xD
Jak to nie zdradza jak uzyskuje taki efekt? Przecież odpowiedź jest napisana na desce na przedostatnim zdjęciu... ...wystarczy że jest z Japonii.
pokażcie lepiej tę mamuśkę czy fajna jakaś
Sanae?:>
Jeśli tak, to jest niejadalne...
po co mi to skoro kromkę chleba smaruje się masłem i przykrywa wędliną?
@AdminKwejkaToIdiota Żeby od spodu było widać
No tak, Japonia. Nie dziwi nic.